Anmeldelser

Maria & Julian

” Morten var en fantastisk videograf til vores bryllup! Han fangede alle de særlige øjeblikke og formåede virkelig at fange stemningen, næsten uden vi overhovedet opdagede, at han filmede os. Desuden var han bare virkelig behagelig og skabte et meget afslappet miljø. Han lavede efterfølgende en rigtig god og professionel bryllupsvideo, hvorved vores dag blev foreveiget på bedste vis. Vi var meget glade for hans professionalisme og kreative tilgang. Han havde mange gode idéer til, hvordan vi kunne få den bedste video. Vi kan varmt anbefale ham til alle, der søger en dygtig, sød og professionel videograf til bryllup eller andre lejligheder.”

Louise Bjørnhof

“Jeg har været på photo-shoot med Morten nogle gange nu, og det har virkelig været en fornøjelse alle gangene. Han er professionel og får en til at føle sig tryg og godt tilpas, har en masse gode ideer og ved lige præcis hvad der giver fantastiske billeder som man bliver glad for. Jeg kan kun anbefale Morten, både som person, og som fotograf.”

Camilla & Oscar

“Morten fotograferede vores bryllup d. 20/5 2023, og vi er meget glad for resultaterne. Både i kirke, til reception og efterfølgende middag og fest formåede han at fange stemningerne, helt uden at vi bemærkede, at vi blev fotograferet. Flere af gæsterne kommenterede også på hvor smart det var, at Morten bare havde styr på billederne, så de kunne nyde festen sammen med os. Meget anbefalelsesværdigt.”

Katrine & Daniel

“Vi bookede Morten til vores bryllup og vi er utrolig glade for det fine resultat. Morten er en nærværende fotograf der gør alt for det gode billede. Han var tæt på usynlig under middagen og i kirken, meget professionel og fik fanget så mange øjeblikke vi forevigt kan kigge tilbage på. Morten er en utrolig rar mand der virkelig kan sit kram og vi har allerede booket ham til næste fotografering.”

Charlotte & Martin

”Vi vil anbefale Morten til alle og helt klart bruge ham igen. Morten har taget de smukkeste billeder både i kirken, lokation og til festen. han fik stemningen med på alle hans billeder, så det ikke virker for opstillet. han gjorde vores dag perfekt, med de smukkeste billeder, som vi kan se tilbage på i mange mange år.

Diana & Rasmus

”Morten er en utrolig god fotograf. Han var god til at blende ind og tage billeder af øjeblikke, som vi ikke selv havde regnet med at fange.
Gode priser og massere af gode billeder til fotoalbummet. Vi følte os trygge i hans selskab og han var både professionel og kunne tage pis på en, på de helt rigtige tidspunkter. Han var god til at komme med idéer til opsætning af vores portræt billeder. Vi kan klart anbefale Morten til jeres store dag.”

Louise & Mikael

“Vi er meget glade for alle de smukke billeder som Morten har taget til vores bryllup. Morten havde fanget alle vores ønsker ved formødet, og guidede os behageligt gennem fotoseancen på vores valgte lokation, således at disse blev både afslappede, naturlige og perfekte. Morten var hele dagen diskret, omend han fik fanget alle de skønne øjeblikke. Også vores gæster har efterfølgende nævnt den behagelige tilstedeværelse. Billederne blev hurtigt leveret og redigeret, så de passede til vores smag. De varmeste anbefalinger fra os.”

Amelia Schwartz

”Jeg var så heldig at vinde en konkurrence om et gratis fotoshoot ved msv-foto.dk. Jeg ville rigtig gerne have taget nogle flotte billeder af mig selv, hvilket fotografen Morten hjalp mig med. Udover at være en super dygtig fotograf, som fanger de rette vinkler, var Morten også rigtig rar at blive fotograferet af. Allerede inden jeg skulle til fotoshootet, hjalp Morten mig med gode ideer til hvordan jeg kunne få nogle flotte billeder ud af det samt tøjvalg osv. Da jeg mødte op, gennemgik vi de forskellige muligheder og der var en meget betryggende og rolig stemning, selvom jeg havde været meget nervøs i forvejen. Jeg blev hurtigt meget mere tryg ved situationen og der var både plads til humor og seriøst snak under hele shootet. Billederne blev helt fantastiske. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil klart benytte mig af Morten som fotograf igen.”

Nanna Jensen

”Jeg har været utrolig glad for at være på fotoshoot med Morten. Han arbejder meget professionelt, men er samtidig sjov og nem at snakke med, så man føler sig afslappet og ikke er nervøs. Han laver nogle utrolig flotte billeder, så jeg kan kun give Morten mine varmeste anbefalinger.”

Ida & Jan Ulrich

“Morten tog billeder til vores bryllup og reception. Yderst rimelige priser og dejligt med både et møde før selve dagen og redigering af mange billeder bagefter! Jeg kan anbefale, at man er meget tydelig i sin kommunikation omkring, hvad man ønsker, for så får man uden tvivl et godt samarbejde med Morten, som kun ønsker at gøre det bedste for jer”

Jane & Michael

“Vi er rigtig glade for, at Morten var fotograf til vores bryllup. Han var professionel og på samme tid meget behagelig at være sammen med. Morten forstod os, og derfor kunne han fange nogle helt perfekte øjeblikke. Vi følte os godt tilpas i hans selskab, og det betød meget for os, at vi kunne have det sjovt sammen – Og det afspejles i den grad i de smukke billeder, vi har fået. Vi vil til enhver tid anbefale Morten til andre.”

Maria Ranum

“Morten var skøn at være omkring. Han lytter til hvad du vil have, og han vil rigtig gerne lære og udvikle sig hele tiden, det er super vigtigt at have den attitude, da man altid kan blive bedre i den kreative verden. Vi arbejdede sammen på min musikvideo, og det er er nyt felt for ham, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Så prøv at hyre Morten til din næste video og du vil ikke blive skuffet.”

Anja Katrine

“Jeg har efterhånden en lang række shoots i bogen sammen med Morten, både i forbindelse med arbejde og privat. Morten er super skarp til at fange det rigtige lys, den rigtige setting og få en til at føle sig godt tilpas foran kameraet og så er han super professionel og leverer billeder og video i høj kvalitet. Jeg bruger fortsat Morten som fast fotograf og jeg kan varmt anbefale ham til alle typer af foto- og video opgaver.”

Diana & Kevin

”Vi var meget kritiske mht. valg af fotograf til vores bryllup, da vi ville være sikker på, at det var en som forstod vores ønsker og behov og det må man i den grad sige, at Morten fik indfriet.

Utrolig behagelig at samarbejde med og god til at blende sig ind på dagen, hvor han får fanget nogle gode øjeblikke. Morten havde mange gode ideer, til at få taget de helt rigtige billeder og var også meget lyttende.  
Morten er en rigtig dygtig fotograf og levere nogle super gode billeder til en rigtig fair pris.

Vi giver vores varmeste anbefalinger herfra.”

Emma Hjort

“Jeg har brugt Morten som fotograf flere gange, og har altid været ovenud tilfreds med resultaterne. Morten er utrolig nem at snakke med, og rigtig god til at komme med ideer, både til lokationer, beklædning og poseringer. Alt i alt en rigtig dygtig og professionel fotograf. Jeg vil til enhver tid og lejlighed anbefale MSV-foto til andre.”

Susanne & Jesper

“Vi har været utroligt glade for Morten som bryllupsfotograf og han var meget professionel før, under og efter brylluppet. Vi havde valgt hele pakken, så Morten var med fra ankomst til kirke og indtil brudevalsen. Morten var meget diskret og man opdagede stort set ikke, at det blev taget billeder undervejs.”

Caroline & Mikkel

“Vi har haft Morten til at tage billeder til vores bryllup. Morten fik os til at føle os tilpas og trygge i situationen og vi følte på intet tidspunkt, at det var kunstigt at få taget billederne. Han var tilstede i både kirke og til receptionen uden at gøre sig bemærket og dermed har vi fået noget flotte og skønne billeder af både os og vores gæster. Vi kan varmt anbefale Morten til andre.”

Jane & Gert

“Vi havde fået Morten anbefalet og er meget glade for de billeder, som blev taget til vores bryllup. vi holdte møde med Morten inden, hvor vi fik snakket muligheder og afstemt vores forventninger. det kan klart anbefales.

Morten var utrolig god til at fange stemningen og de særlige øjeblikke. efterfølgende har vi i samarbejde med Morten fået lavet nogle meget flotte fotobøger.

Vi oplever Morten som yderst professionel og meget velforberedt. vi havde et super godt samarbejde, og kan på det varmeste anbefale Morten“

Betina & Jesper

“At få taget billeder af Morten er et samarbejde mellem fotograf og brudepar. Man får lov til at komme med ideer til billederne, samtidigt med at Morten kommer med forslag. Det gør oplevelsen mere personlig og intim. Samtidigt er der plads til sjov og ballade, og Morten er god til at fange de rette øjeblikke.”

Emilie & Sebastian

“Morten var fotograf til vores bryllup og vi er meget glade for de billeder vi har fået. Har var rigtig god til at blende ind på dagen, hvilket gjorde han fik fanget nogle gode øjeblikke.
Morten er professionel, kommunikationen var i top og billederne kom til tiden som lovet.
Desuden leverede han en rigtig fair pris og vi kan derfor varmt anbefale ham til andre.”

Sofie Mikkelsen

“Morten er en rigtig dygtig og professionel fotograf. Han er super imødekommende og rigtig god i børnehøjde. Han får fanget nogle naturlige øjeblikke, i hans virkelig smukke lokation som han fandt til os. Man får virkelig noget for pengene hos Morten. Klar anbefaling herfra.”

Sandra & Thomas

“Morten er utrolig dygtig til at tage billeder og meget professionel. Vi er meget tilfredse med de billeder, han tog til vores bryllup gennem hele dagen. Han er særligt god til at fange specielle øjeblikke, som opstår under et bryllup. Det er så vigtigt med gode billeder fra den store dag og det har Morten leveret. Han er i øvrigt meget lyttende og var med på de idéer, vi kom med både før dagen og på dagen. Vi bruger med glæde Morten igen.“

Julie Rosfeldt

”Morten er alle tiders fyr og fotograf. Man keder sig aldrig på et shoot med ham, og han giver altid trygge rammer. Han redigerer altid en god håndfuld billeder og man kan altid spørge om specifikke billeder, som man selv er glad for. Alt i alt, super anbefalingsværdig.”